Site Overlay

Paardrijden – wat in te pakken voor een paardrijavontuur

Je zou een koeienhandmuts moeten hebben. Je moet kalfsleren chaps hebben, toch? Wie zou er gaan paardrijden zonder de jongens? Chaps en prikstokken. De prikstokken moeten goed blijven zitten, weet je, want je tuurt gewoon absurd door de bar slenteren en de halve ingangen openzwaaien als de spikes niet plakken, toch? Vee-rustler-scènes en gedurfd joggen raken consequent een snaar wanneer u overweegt op een pony te rijden. De basisbenodigdheden voor het rijden hoeven niet uitsluitend van koeienhuid te zijn gemaakt, en je kunt een onstuimige tijd beleven zonder de spikes. Hier zijn enkele echt waardevolle dingen om in te pakken voor je ponyrijervaring.

1. Zonnebrandcrème en lipzalf. Belangrijk, gewoonlijk niet te onthouden. Je moet je huid tijdens het rijden beschermen tegen de brute zon en je lippen tegen de wind verteren het open land.

2. Insectenwerend middel. Ponyrijden brengt je naar de absoluut meest gesegregeerde gebieden die alleen toegankelijk zijn voor pony’s. Breng insectenwerend middel aan op uw kleding om muggen en teken chomps te vermijden die uw ervaring kunnen vernietigen.

3. Top met lange mouwen, ideaal met een kraag om je armen en nek te beschermen tegen de stralen van de zon. Aangename broek met gladde plooien om te proberen niet te schuren, vooral niet op de binnenste dij die tijdens het rijden de meeste erosie van de stoel krijgt. Het is ook verstandig om lycra-panty’s onder je broek te dragen voor extra zekerheid. Zorg ervoor dat u een of twee extra van deze kledingstukken meeneemt.

4. Rijlaarzen. Neem contact op met de leverancier van uw ponyrit of een specialist voor de beste redelijke merken die geschikt zijn voor paardrijden.

5. Brede overlopende pet, ideaal met een riempje om hem veilig te houden tijdens het rijden op een pony.

6. Individuele reserve van fundamentele medicijnen, spoedeisende hulp, water en in het midden van weetjes. Ponyrijden omvat over het algemeen lange paden onder klimaatomstandigheden die u zonder problemen kunnen vernietigen. Vertrouw nooit op het eten en de verfrissing die als onderdeel van de ervaringsbundel wordt gegeven. Het is ideaal om te worden opgezet met wat munchies als je een tussendoortje wilt.

7. Katoenen zweetbeschermers of zakdoeken voor je hoofd.

8. Camera. Ponyrijden brengt je naar een aantal verbazingwekkende plekken, vergoddelijkt de ervaring en onthoud het door het op film te vangen.

9. Als u de kans heeft dat u ‘s nachts wilt gaan rijden, moet u mogelijk een wandelbed meenemen. Het is ideaal om aan de leverancier te vragen in het geval dat ze er een paar geven en ongeacht of ze dat doen, wilt u er misschien een van uw eigen gebruiken.

10. Zorg dat u voortdurend een gids heeft die uw pad of koers aangeeft, en een kompas. Niemand weet wanneer het nuttig zou kunnen blijken te zijn. Alles bij elkaar genomen, houden paardrijgebieden niet van alles waar je eerder bent geweest, het is ideaal om kennis te maken met de plaats en wat navigatieapparatuur te hebben voor het geval je ze nodig hebt.

Ponyrijden is een relaxte, ontspannen beweging die niet veel spullen vraagt ​​in tegenstelling tot andere buitenoefeningen. De meeste paardrijspullen kunnen uit uw opslagruimte komen en worden gehuurd bij de leverancier. Afgezien van de fundamentele bekwaamheid en informatie over het rijden op een pony die je wordt geïnstrueerd wanneer je de kuilen raakt, is alles wat je echt nodig hebt om ervoor te zorgen dat je inpakt dicht bij huis dingen die essentieel zijn voor een openluchtactie. Pak zachtjes in, breng precies wat je nodig hebt om te garanderen dat de pony minder leegloopt, omdat je niet veel hebt toegevoegd aan zijn hoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram